Italian Restaurant Capricio

Authentic Italian pizzas, pastas, meat & fish dishes and desserts

We also serve gluten-free and vegan pizzas & pastas.

For more questions, please call or email us at info@capricio.nl

Heerlijk italiaans gegeten met mijn moeder, zus en schoonzus. Vriendelijk onthaal en enthousiaste en gastvrije mentaliteit bij Capricio. Hier zal ik zeker nog eens terugkomen. Ciao.

Nicole

Heerlijk gegeten, geweldige mensen en gerechten alleen maar met verse producten een echte aanrader. De gastheer die van tafel naar tafel gaat en overal een praatje maakt is geweldig. Mochten we nog eens naar groningen gaan eten we daar zeker weer.

Patrick

Na jaren in Italië gewoond te hebben, EINDELIJK een restaurant in Groningen gevonden met de echte lekkere Italiaanse lasagne!!
We komen er dan ook heel graag al een paar jaar voor terug, want een betere kunnen we niet vinden in Groningen. En dat hoeft ook niet, want de sfeer is hier goed, het personeel is heel goed en vriendelijk en de eigenaars zijn super vriendelijk!

Tot vanavond :-)

Renske & Daniël

Bij toeval dit Italiaanse restaurant in Groningen gevonden en hier met een gezin van 6 waanzinnig lekker gegeten. Thuis in Sittard wordt nog altijd gevraagd wanneer we terug gaan naar Groningen en dan natuurlijk naar deze Italiaan…. Dus tot in Limburg bekend om jullie top service en geweldig eten!

Elles

Wij zijn met ons sportgroepje gaan eten. Ik woon zelf mijn hele leven in Groningen maar ik was nog nooit bij dit Italiaanse restaurant geweest. Het was een warm ontvangst en het eten was erg lekker. Wij zijn heerlijk verwend en hebben veel gelachen. Eerste reactie is gelijk ,wij komen terug lieve mensen. Jullie zien ons zeker terug. Lieve gr. de sportmeiden.

Marian

Vorige week gegeten als verrassing voor een jarige vriendin. Echt heerlijk gegeten, een super vriendelijke gastheer en gastvrouw en als verrassing van het restaurant kregen we een lekker Tiramisu dessert met “vuurwerk” voor de jarige! Een aanrader, ga er in de toekomst zeker vaker eten.

Femke

Bekijk Italiaans restaurant Capricio op Iens